Hej Agneta Lindblom Hulthén!

13 03 2008

Så har du presenterat dig! Jag missade inte ditt debattinlägg i Medievärlden. De i branschen som är bekanta med dig sedan tidigare känner igen takterna, har jag förstått. Men jag som är ny på TU vill också gärna träffa dig och skaka hand – känns som ett bra sätt att etablera kontakt. Vi ses över en lunch, Agneta, så får vi prata. Håll utkik efter datumförslag i din mejlbox de närmaste dagarna.

Det är bra att vi får möjlighet att diskutera branschens framtidsfrågor. Vi vill ha en bra och konstruktiv dialog med er på den fackliga sidan om dessa viktiga, övergripande frågor. Ditt inlägg fokuserar starkt på journalistklubbens lokala frågor. För vår del känner vi stort förtroende för att lokala frågor sköts bäst på plats – i medlemsföretag och klubbar.

Mediebranschens snabba utveckling, nya konkurrenssituationer och nya arenor ställer stora krav på företagens förmåga att anpassa och förändra arbetsvillkor och förutsättningar. Det är denna anpassning som vi alla möter oavsett vilket funktion vi har. Ni och vi har säkert samma intresse av att branschen utvecklas på bästa sätt. Jag tror att en bra dialog oss emellan kan medverka på ett positivt sätt till denna utveckling. Väl mött, Agneta!

Annonser

Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: