FRA-debatt live

8 12 2008

Imorgon kommmer vi ha en hearing om hur FRA kommer påverka tystnadspliktiga yrkesgrupper som journalister, advokater, läkare och präter. Närvarande är bla Thomas Bodström och Håkan jevrell. Kolla in live här mellan 8.30-10.00.

Annonser

Åtgärder

Information

One response

9 12 2008
Dennis Nilsson

Det var ett bra och positivt intiativ. Varför inte ha en ny debatt om ca ett halvår och se ifall något har förändrat sig?

Jag önskar att ni ”punktmarkerar” denna fråga tills regeringen verkligen styr om rodret, än bara pratar. Regeringens representant, Håkan Jevrell, pratade mest bort sig.

Jag som har följt debatten under många åt blev förundrad hur väl Thomas Bodström for med osanning om sina egna insatser till att föra in Sverige på banan mot en totalitär stat. Han kunde ha handlat tväremot under sin tid som Justitieminister. Bodström är så kvick i munnen och förslagen att det är lätt att förledas att tro att man själv har fel. Bara det är en ”konstart” i sig själv.

Anne Ramberg är så insatt och kunnig i dessa frågor att det borde vara hon som är Justitieminister. Nils Funcke hade ett bra tips till journalister, använd inte elektronisk kommunikation ifall du inte vill bli avlyssnad.

Agneta Lindblom Hulthén skall ha en elogé för att hon deltog i tidigare demonstrationer mot FRA-lagen, vilket mycket få av hennes kollegor gjorde. De tordes väl inte. Tur också att hon avhöll sig från att säga några fula ord, fastän det hade behövts. Man skall kalla saker och ting för vad de är.

Jacob Sunnliden från kyrkan, ansåg att FRA och regeringen inte har något att göra med förhållandet mellan Gud och den enskilde. Detta borde regeringen, både den nuvarande och den gamla fått höra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: