”Medieföretagens” första möte

16 01 2009

Idag hade förhandlingsavdelningen på TU, samt jag och Tomas Brunegård, sitt första möte med MIA inom Almega. Frukostinbjudan kom från VD Jonas Milton och avsåg att bli det första av många möten under våren. Det var ett trevlig och välkomnande möte och kändes friktionsfritt.

I maj kommer vi veta vad våra medlemmar vill, då har vi årsmöte. Väldigt lite frågor eller kritik kommer fram från våra medlemmar. Man skulle nästan kunna sammanfatta det som att väldigt få frågor och ingen kritik kommer till oss. Är det ett tidens tecken att man i bistra tider inte ser någon fördel att vara ensam och mindre när man ser att man kan vara tillsammans, större och starkare.

Många organisationer går åt detta håll. Jag tycker det rent pragmatiskt är bra. Sverige är ett av världens organisationstätaste länder. Det finns ju inget egenvärde i alla dessa små organisationer som var och en bär kostnader för ett kansli. De som betalar i slutändan borde vilja ha kostnadseffektivitet. Jag tror vi kommer få se mer sådant!

Annonser

Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: