Idag tackar vi…

28 09 2009

PP-pension, pensionslösningen för mediebranschen. De har insett att även ett försäkringsbolag måste kommunicera för att nå sin kunder. Med en svårkommunicerad produkt väljer de en ny väg. De har lanserat sajten mediesverige.se. Där kan man få ge synpunkter och önskemål. Redan har det kommit in önskemål åtminstone vi på TU kommer titta närmare på.

Tack för kanalen PP.

Annonser

Åtgärder

Information

3 responses

28 09 2009
Magnus H

Eh? Jag fattar inte riktigt. Vad är syftet med siten? Ser inte den uppenbara kopplingen mellan PP Pension och mediabranschen (annat än som du skriver – ”pensionslösningen för mediebranschen”). Vad är det för synpunkter och önskemål man förväntas ge? Pensionslösningar?

28 09 2009
Anna Serner

Jag tror att vad de gör är att i första steget skapa dialog med sin målgrupp.
De får nog inte reda på hur deras kunder vill ha sin pensionslösning, för jag tror inte deras kunder vet vad de vill ha för pensionslösning, däremot etablerar de en relation och får dessutom reda på mer om sina kunder i största allmänhet. Då kan de själva skapa bättre erbjudanden.
Deras sajt gör att även vi på TU får reda på mer om våra intressentgrupper – och det är det jag tackar för.

28 09 2009
Viveka Ekberg

Hej Magnus,

PP Pension har levererat pensionslösningar till mediebranschen i många, många år. Våra gemensamma rötter går faktiskt ända tillbaka till 1880-talet. Det betyder att vi vet en hel del om de behov anställda och arbetsgivare i medievärlden har, men långt ifrån allt.
Syftet just nu med siten mediesverige.se är att skapa ett forum för dialog med branschen, där människor som verkar i mediebranschen kan komma in med synpunkter på vad de behöver från oss runt de brett definierade områdena media, pensioner, försäkringar och ekonomi. Eller ha synpunkter på sådant vi redan erbjuder via våra nuvarande pensionslösningar, vårt internetkontor eller vår egen site, pppension.se.
Kanske dyker det upp fantastiska nya idéer på lösningar som vi som jobbar här inte har tänkt på? Hör av dig med synpunkter.
På sikt kan mediesverige.se utvecklas till en värdefull plattform för hela branschen, även runt sådant som inte direkt har med pensioner att göra.
Hälsningar,
Viveka Ekberg, VD, PP Pension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: