Det var värt det

21 03 2010

Är på väg hem från Tillväxtdagarna i Åre, som redan nu lovas få en uppföljning den 18-19 mars nästa år.

Sammanfattningsvis kan man säga att det var intressanta dagar, med många intressanta talare, men att de förstås kan bli ännu bättre.Se twitterflödet på #tvxare så får man en ganska bra uppfattning.

Vi arrangerade ett seminarium där bla Per Schlingmann, Tomas Brunegård, Anette Novak och Elin Olofsson deltog. Som vanligt var intresset stort från åhörarna, dagspress engagerar! Inte minst Per Schlingmann själv och lyssnande riksdagspolitikern Henrik von Sydow (M) sade sig ta med sig ett antal saker. Schlingmann uttalade återigen att M inte vill ha reklaskatt och att man hört vad vi på TU framfört om vår önskan om en oberoende medieutredning som ska se till helheten av åsiktsmångfalden och hur den interagerar, samt hur den finaninseras både genom Public Service-regleringar och presstöd. Han gav inga löften, men ambitionsnivån får vi ändå vara glada för.

Vid sidan av det fanns det också chans till många informella kontakter med viktiga beslutfattare. Det gjorde det givetvis väl värt att TU var på plats.

Annonser

Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: