Kontakt

Kontakta mig gärna på anna.serner@tu.se eller 070-674 01 35. Alternativt kommentera direkt via bloggen om det rör något av mina inlägg! Alla kommentarer modereras, varför det kan ta en stund innan de syns på bloggen.

7 responses

19 02 2010
agaton

Mycket bra att Du stoppar Sverigedemokraterna. Vi får inte ta debatten med dem – fråga Mona och Maud.
Jag är en ogift lågavlönad äldre man, bosatt i glesbygden i södra Sverige, en obildad som inte har läst en bok sedan folkskolan. Jag skulle till exempel aldrig kunna bli direktör för Tidningsutgivarna. Det närmste jag kunde komma en sådan fin firma vore väl att tömma papperskorgarna och sopa trapporna rena från snö när Du skall gå in.

19 02 2010
Pelle

Agatons svar är fejkat. Det är så uppenbart. Att du inte skäms, Anna Serner.

19 02 2010
Arne

Varför lider ni i media av Sverigedemokratfobi? Varför kan ni inte betrakta dem som ett parti som alla andra?

19 02 2010
SD-2010

Förstår att ni har problem med SD som avslöjar baksidorna med det mångkulturella samhället.
SD är det enda parti som tar fram fakta och obekväma sanningar.
Vanligt folk vill veta vad som pågor i vårt samhälle, vart tar alla pengarna vägen varför våldtar, kastar sten , rånar och bränner våra ”nysvenskar”.
Granska Islam lika kraftfullt som ni gör med Sverigedemokraterna om ni vågar.

21 02 2010
En orolig själ

Det är mycket jag inte begriper, bland annat hur ni kan hålla kurser i hur ”extrempartier” som SD ska behandlas samtidigt som ni håller kurser i yttrandefrihet. Förstår ni inte hur sjukt detta låter.
Jämfört med Vänsterpartiet eller AFA så är SD inte speciellt extrema. Men det är väl helt normalt att vi i höst kan få en minister (Lars Ohly) som fortfarande inte har tagit avstånd från politiskt våld. Men så länge våldet kommer från vänster är det tydligen inga problem.
Svensk media börjar tyvärr bli alltmer lik den gamla öststatspressen. Varför är ni så rädda för att säga sanningen, bland annat om den totalt havererade svenska invandringspolitiken eller vilka grupper som står för mest våldtäkter? I Norge (NRK) hycklar man däremot inte (http://www.youtube.com/watch?v=7ncElNwBeT8). Det är helt enkelt ett frukstansvärt svek mot svenska flickor och kvinnor som drabbas av dessa våldtäkter. Vi måste ta tag i dessa problem innan det är försent i stället för att skylla allt på SD.

23 03 2011
Dennis Nilsson

”…bland annat om den totalt havererade svenska invandringspolitiken..”

Du borde ta och läsa på historia innan du börjar att häckla andra.

Anledningen till att du och jag och alla andra finns här i dag i Sverige är att Skandinavien började att befolkas av invandrare för ca 12.000 år sedan, allt eftersom de 1-3 kilometertjocka glaciärerna, efter den senste istiden, började att smälta.

Denna process med istider, med efterföljande varma klimat, har kommit och gått fyra gånger under de senaste 100.000 åren. De människor som då bodde här fick flytta varje gång.

Lär mer här;
http://www.tacitus.nu/historisk-atlas/skandinavien/istiden.htm

En sak som är säker är att glaciärerna kommer att komma tillbaka. Det kan vara om hundra eller om ettusen år. Då blir det dags för de som kommer efter oss att ännu en gång att flytta söderut.

23 03 2011
Dennis Nilsson

Hej Anna. Gratulerar till det nya jobbet på Filminstitutet.

Jag önskar att visar att du lever som du lär och verkar för att att Filminstitutet anammar ”den snabba tekniska utvecklingen” och ex-vis nyttjar p2p-bittorrent-tekniken som distributionsplattform, för att sprida alla dessa ”konstnärliga filmer och -dokumentärer som inte är så breda-, men som har stor kulturell betydelse” till oss medborgare, som finansierar kalaset.

Filminstitutet kan sätta upp en egen torrent-tracker för allmänheten, för de filmer som är finansierade med allmänna medel.

Då har fler av oss medborgare möjlighet att se dem, när det passar oss, var som helst i världen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: